Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Whisky tasting


  • Duurtijd: van 1 tot 2 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 450 en meer personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: 25 à 50 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Wil je de wereld van whisky ontdekken met je collega’s? Zoek je je kennis te verbreden of wil je een toegankelijke inleiding? Bij ons kan je terecht voor een tasting op maat. En aficionado’s mogen steeds hun voorkeuren doorgeven.

Bij aanvang van de whisky tasting wordt een historische inleiding van whisky gegeven. Daarna komt het geografische aanbod van whisky aan bod. Vervolgens staan we stil bij verscheidene distillatie- en bereidingstechnieken die gebruikt worden om whisky te produceren en bekijken we de invloed hiervan op de smaak. Termen als pot still, single malt, Speyside of Islay zullen na afloop van de whiskytasting geen geheimen meer kennen voor u. Nadien kan de whiskytasting echt beginnen en start het proeven.

We verwelkomen jullie graag op de Meir in hartje Antwerpen in onze gezellige whisky atelier waar elk detail de whisky sfeer uitademt. De centrale ligging leent zich ideaal om de tasting te combineren met een gezellig etentje in het centrum. Wil je de tasting op kantoor laten doorgaan? Dan bezoeken we jullie en voorzien we al het benodigd materiaal.

Cheers!


Vraag nu meer info aan over

Whisky tasting
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.