Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Bio Cooking Challenge


  • Duurtijd: van 3 tot 4 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 450 en meer personen
  • Waar: Limburg, Waals Brabant
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

De grootste keukenwedstrijd is open voor alle enthousiaste koks die een jury van grote chef-koks willen imponeren door creativiteit en technisch uit de hoek te komen door steeds meer adembenemende testen at te leggen.

Hun doel is om te bewijzen dat er met dagelijkse biologische producten uitzonderlijke gerechten kunnen worden geproduceerd en te laten zien op welke wijze u eenvoudige, klassieke Belgische gerechten kunt heruitvinden.

De chefs Mère Crotte, Philippe Escavèche, Paul Because en Michel Montagne zullen in de jury van de « Bio Cooking Challenge » zitten.

Zij zijn op zoek naar “DE” brigade van morgen …

Voor de eerste keer in de geschiedenis van de Bio Cooking Challenge zullen de koks de kandidaten selecteren die bij hun brigade zullen kunnen aansluiten. Zij zullen hen ondersteunen en hen door de wedstrijd begeleiden met het oog om hun brigade naar de overwinning te leiden.

De chefs zullen dus op deze manier dicht bij de kandidaten staan en hen een duwtje in de rug geven om verder en verder te gaan … naar meer uitmuntendheid en creativiteit !. Maar opgepast om het “Bio” -voedsel te winnen, zal je je eerst aan een reeks fysieke en intellectuele tests moeten onderwerpen.


Vraag nu meer info aan over

Bio Cooking Challenge