Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Maffia City Battle


  • Duurtijd: van 2 tot 2,5 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 50 personen
  • Waar: Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Dirty cops, sluwe maffiosi en rivaliserende bendes: wees constant op je hoede tijdens dit zinderende gps-spel, want het gevaar loert overal. Beleef een sportieve en strategische teambuilding dankzij slimme gps-technologie.

Pleeg de grootste kraak ooit!

Kruip in de huid van een doorwinterde maffioso en versla met je handlangers de andere clans! Wie de grootste buit bijeengraait, mag zich tot de nieuwe Don Corleone kronen. Verspreid over de stad liggen kluizen met waardevolle zaken zoals juwelen, goudstaven, diamanten en cash geld die je met een spitsvondig trucje en hightech gps-smartphones kan kraken. Wil je de meest beruchte maffiaclan worden? Aarzel dan vooral niet om ook je tegenstanders te beroven of om het gepantserde geldtransport te overvallen met jullie virtuele wapenarsenaal.

Gooi alles in de strijd!

Zorg dat je team voldoende dynamiet op zak heeft voor de kraak. Stuur verkenners voorop en hou via de walkietalkies contact. Maar pas op voor de patrouillerende politie. De cops zijn op de hoogte van jullie snode plannen en als ze je klissen, moet je ze omkopen met je zuurverdiende buit.

De satellieten signaleren wanneer er gevaar dreigt. Geen nood: je trekt een rookgordijn op en verdwijnt ongezien uit het vizier van de tegenstander. Achter de hoek activeer je een boobytrap en zo wordt dit de spannendste vendetta ooit !

Wist-je-datje: Het kraken van de kluizen door ze in te sluiten met 3 gps-telefoons is een uniek concept dat bekroond werd met een International Mobile Gaming Award.

Komt de bad guy in je al naar boven? Vul dan voor meer info en prijzen vrijblijvend onderstaand aanvraagformulier in!

Kies jouw favoriete stad:

Aalst – Antwerpen – Bergen – Brugge – Brussel – De Panne – Diest – Gent – Halle – Hasselt – Ieper – Kortrijk – Leuven – Lier – Luik – Mechelen – Namen – Oostende – Oudenaarde – Sint-Truiden


Vraag nu meer info aan over

Maffia City Battle