Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

The Amazing City Race


  • Duurtijd: van 3 tot 4 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 200 personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Een bloedstollende hightech race door de stad met Runners, Commando’s en Achtervolgers! Denk strategisch na welk teamlid welke rol op zich neemt en wordt meteen in de race gegooid! Vervul je missie, terwijl je achterna gezeten wordt door je tegenspelers. Je hebt 1 uur de tijd om 8 opdrachten op 8 locaties tot een goed einde te brengen.

Deze opdrachten worden uitgevoerd door de Runners in je team. Zij sprokkelen de punten. De smartphone vertelt hen wat de volgende bestemming is en welke opdracht ze moeten uitvoeren. Het ultieme bewijs van een correct uitgevoerde opdracht is een foto die de spelleiding ontegensprekelijk overtuigt. Als Runner moet je niet enkel beschikken over een goed oriëntatie vermogen en enige creativiteit. Een stel snelle benen moeten je uit de handen van de tegenpartij houden.

De satellieten verraden namelijk je positie aan de Commando’s op het hoofdkwartier. Op een groot scherm worden al je bewegingen nauwlettend gevolgd. De jacht is open! De Commando’s sturen hun achtervolgers op jou af door de juiste richting door te spelen. Wanneer jouw runnercode gespot wordt, verlies je punten.

Maar geen nood, wanneer je een Fast Forward-opdracht hebt volbracht, kan je de achtervolgers op het verkeerde spoor zetten of de satellieten onbruikbaar maken.

Communicatie, samenwerking en tactisch denken! Gooi al je skills in de strijd! Maar als actieve teambuilding is het natuurlijk ook een gelegenheid om elkaar op een andere manier te leren kennen. Je speelt dit teambuilding-spel in 2 etappes, zodat je van rol kan wisselen na de break.

Meertaligheid in het bedrijf? Geen probleem! Speel dit citygame in het Nederlands, Frans of Engels. Of een combinatie ervan.

Staan spanning en strategie op jouw verlanglijstje? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in voor meer info en tarieven!

Kies jouw favoriete stad:

Aalst – Antwerpen – Bergen – Bornem – Brugge – Brussel – De Panne – Diest – Gent – Halle – Hasselt – Ieper – Kortrijk – Leuven – Lier – Luik – Mechelen – Namen – Oostende – Oudenaarde – Sint-Truiden


Vraag nu meer info aan over

The Amazing City Race
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.