Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Coast Challenge


  • Duurtijd: van 2 tot 3 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 200 personen
  • Waar: West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

In 2 prachtige steden aan onze Belgische kust, hebben wij voor u een stadsspel ontwikkeld, waarbij ontdekking, fun aan zee en teamwork centraal staan!

Nieuwpoort:

Tijdens deze ‘Trophy’ wordt met Elektrische golfwagentjes, (elektrische) fietsen of ‘billenkarren’ een parcours afgelegd doorheen Nieuwpoort. Onderweg ontdekt u de belangrijkste bezienswaardigheden alsook de minder gekende, mooie plekjes van deze hippe steden. De deelnemers worden verdeeld in een aantal teams die elk een stadsplan, vragenlijst en antwoordkaart meekrijgen.

De bedoeling is uiteraard de vragen zo correct mogelijk op te lossen alsook de afbeeldingen op de foto’s in het straatbeeld te ontdekken en hun locatie op de kaart aan te duiden. Via de ludieke praktische proeven kunnen nog meer punten verzameld worden. Nadien wordt alles netjes opgeteld en volgt de prijsuitreiking. Voor de eerste drie teams is er een leuke prijs voorzien.

Oostende:

Treed in de voetsporen van Magellaan, Livingstone en Vasco Da Gama, tijdens deze City Coast Adventure. Wereldbekende artiesten uit binnen- en buitenland creëerden een fantastische kunstroute in ‘de stad aan zee’: The Crystal Ship. Ontdek de gigantische muurschilderingen en fantastische kunstinstallaties in Oostende aan de hand van deze unieke spelformule. De diverse kunstinterventies vormen samen een artistiek parcours in de stad. Ontdek ze met go-carts of met de fiets.

De deelnemers worden verdeeld in een aantal teams die elk hun speciaal gecreëerd kunstboek meekrijgen. De bedoeling is de kunstwerken in het straatbeeld te gaan bewonderen, die zijn aangeduid op het kunststadsplan. Hoe goed is jullie opmerkingsvermogen om telkens de subtiele verschillen van het origineel te ontdekken? Een vragenlijst over enkele Oostendse legendes en de maritiem getinte praktische proeven vervolledigen het plaatje. De formule combineert kunst & plezier en ontwikkelt een gezonde dosis teamspirit.


Vraag nu meer info aan over

Coast Challenge
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.