Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Adventure Trail


  • Duurtijd: van 2 tot 4 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 160 personen
  • Waar: West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: 25 euro excl btw p.p. of minder

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

ÉCHT SAMENWERKEN – ONE TEAM – VERBINDEND

We vertrekken in groep op tocht. Onderweg zijn er verschillende natuurlijke hindernissen die het team zodanig op de proef dat de deelnemers al hun kennis en vaardigheden (zoals creativiteit, inzichtelijk vermogen, probleemoplossend denken, kracht, lenigheid, coördinatie, concentratie…) moeten delen en verbinden om verder te kunnen. De uitdagingen liggen duidelijk buiten de dagelijkse routine en comfortzone. Enkel met goed overleg en samenwerking slaagt men in de opdrachten.

Tijdens de trail maakt de begeleidende coach een inschatting van de mogelijkheden van zowel het individu als het team en past de opdrachten aan zodat iedereen actief kan deelnemen. We zorgen voor voldoende differentiatie zodat iedereen zich moet inspannen en kan uitleven.

De inspanning reikt een stuk verder dan het fysieke. Ook op mentaal gebied worden grenzen verlegd. Dit “stretchen” is soms inspannend en intens, maar maakt het team hechter en sterker. Intense momenten worden afgewisseld met ontspanning en reflectie tussen de proeven door. De coach waakt erover dat iedereen zich in elke situatie veilig voelt, zowel fysiek als mentaal.

  • Iedereen kan actief deelnemen aan deze Trail. Ook wie minder jong of minder sportief is, is helemaal betrokken bij de activiteit.
  • De tocht duurt ongeveer 3 uur.
  • Deze activiteit kan gecombineerd worden met andere activiteiten in een hele dag formule.

Vraag nu meer info aan over

Adventure Trail
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.