Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

The Secret


  • Duurtijd: van 2 tot 4 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 450 en meer personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Het geheim: dit is een voettocht rally in verschillende steden van België zoals Luik, Namen, Bergen, Brussel, Antwerpen, Gent, … Voorbeeld van Luik, de Vurige Stede, eerste toeristische stad van Wallonië waar talloze schatten te ontdekken zijn. De Maas, die het land doorkruist van noord naar zuid, met zijn steile beboste heuvels in het omliggende en vermenigvuldigd met originele invalshoeken en typische wijken, die het geheel een geweldige charme geven…..

U kan een ongewone wandeling verwachten in deze bijzondere rally. Kent u de geschiedenis van Tchantchès? Alle Luikenaars wordt belichaamd in Tchantchè vol van goedheid, durf, vertrouwen en betrouwbaarheid. Dit stripverhaal vertegenwoordigd de populaire geest van de inwoners.

Weet je waarom hij zo bekend is in Luik ? Luik, stad van de prinsen, stad van legendes of is het de werkelijkheid? Zijn de Luikenaars echt levensgenieters? Kennen jullie hun drank? Het broederschap « Boeveu d’Peket » laat jullie zien hoe jullie de geheimen van Luik kunnen ontdekken. Kunnen jullie het recept vinden die water in pekel veranderd?

Een originele en ludieke ontdekking van de steden die van ons koninkrijk een prachtig land maken. Wij bieden dit programma aan voor onze Waalse en Vlaamse steden.

Deze rally is mogelijk in het FR/NL/EN.


Vraag nu meer info aan over

The Secret