Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Crazy Blind Test


  • Duurtijd: van 2 tot 4 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 450 en meer personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Vanavond heb ik een Blind Test !

Kom je muzikale kennis testen tijdens een namiddag of een waanzinnige avond. De animatie team building blind test wordt meestal georganiseerd op een bedrijfsfeest, met een bureau, Plasmaschermen, microfoons en zoemer!

Een echt moment van gezelligheid waar de gasten elk team zullen moeten helpen bij het antwoorden van vragen en het vinden van de gespeelde liedjes. Onze animator zal gedurende de ganse avond deze blind test stimuleren door het testen van jullie muzikale cultuur van de jaren 60 en de hedendaagse muziek door middel van de grootste hits en soundtracks.

Afhankelijk van uw keuze, zal elke ronde aan een eigen thema gewijd worden (liedjes, muziek voor films, cartoons, advertenties, tv-programma’s …). Aan de hand van de verschillende liedjes zal de dorst en het aantal uitgedeelde punten van tafel tot tafel stijgen. De teams elk uitgerust met een zoemer zullen tegen elkaar opkomen tijdens het spel.

Om de teams te helpen, wordt het publiek aan het werk gezet en uiteindelijk werkt de ganse zaal mee. De vragen die gesteld worden gaan over alle soort onderwerpen. Toegankelijk voor iedereen, is deze blind test een moment van gezelligheid.


Vraag nu meer info aan over

Crazy Blind Test