Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

De Mollen


  • Duurtijd: van 2 tot 4 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 450 en meer personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

In dit avontuur geïnspireerd door de beroemde televisie show ‘Wie is de mol?’ vertrekken de verschillende team naar het andere einde van de wereld ze moeten het hoofd bieden om verschillende uitdagingen om zo te proberen de missie te winnen.

Bij elk geslaagde missie zullen hun inkomsten groeien. Maar iedereen weet het : in elk team zit een ‘mol’, een collega die heeft ingestemd om een dubbel spel te spelen. Deze collega is de mol en handelt voor eigen rekening, maar ook voor een ander team dat bekent zal worden gemaakt op het einde van het avontuur, “Het team van Mollen ‘.

Zijn doel is om collega’s te overtreffenen en de missies van het team te laten ontsporen zonder zelf te worden ontmaskerd. Iedere keer dat het team een test mist, gaan de speelpunten onmiddellijk in de pot van de mol. Vanaf het begin van het avontuur, moeten de teams op onderzoek uitgaan om te proberen de mol te ontmaskeren. De mol moet er echter alles aan doen om identiteit geheim te houden.

Allianties, achterdocht, valse pistes en valse voorwendselen. Alles mag gebruikt worden om het onderzoek te leiden. Aan het einde van dit avontuur zal elk team uitgenodigd worden om de mol die zich in hun team bevindt aan te wijzen. Indien de mol ontmaskerd wordt, worden zijn punten aan het team gegeven. Het team van de mollen zal samen spannen om hun punten te verzamelen. In ieder geval is de overwinning voor de beste onder jullie!

Wie Wordt de Winnaar ?


Vraag nu meer info aan over

De Mollen