Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Communication Game


  • Duurtijd: van 1 tot 2 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 50 personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: 25 à 50 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

CommuniChaos is een unieke teambuildingactiviteit. Door middel van specifieke en ludieke opdrachten worden banden gesmeed tussen de collega’s, communicatie wordt aangescherpt, het nut van samenwerking wordt in de verf gezet.

Tijdens deze teamactiviteit wordt duidelijk dat het kunnen gebruik maken van je sterke punten je motivatie verhoogt. Uiteraard kan je niet alles alleen oplossen : er is een team nodig. Je zal dus hulp moeten vragen en bieden.

Elk van deze opdrachten zijn gericht op samenwerking, rolverdeling, overleg, verbale of non-verbale communicatie, hulp geven en vragen. Eigenlijk is het resultaat minder belangrijk. Het gaat voornamelijk om de interactie en om elkaar op een andere manier te leren kennen.

CommuniChaos is een ideale teambuilding om tijdens een drukke seminariedag even te ontspannen met een ludieke activiteit. De duurtijd wordt aangepast naargelang uw timing en de mogelijkheden van de locatie.


Vraag nu meer info aan over

Communication Game
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.