Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Dynaride


  • Duurtijd: van 2 tot 4 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 140 personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: 25 à 50 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Dynaride! Een echte aanrader als het op teambuildings aankomt. Dit originele concept is ongezien in België en is een leuke mix van creativiteit, plezier en samenwerking.

Oh, dat klinkt tof! Hoe werkt dat?!

In groepsverband maken team members hun eigen racewagen. Ze krijgen een onderstel (zie foto) en bouwen met behulp van karton een creatie. Het ontwerp is geheel naar eigen creativiteit. Een likje verf als finishing touch en hij is klaar voor de race! Ah ja! Wie dacht dat hij enkel de wagen moest maken heeft het mis. De auto kan rijden én bestuurd worden.

Als alle wagens klaar zijn strijden de teams voor de snelste tijd. Over een klein parcours spurten zij naar de finishlijn. En dan is het tijd voor het verdict… Wie neemt er de trofee (en nooit vergane glorie) mee naar huis?

Maar… De beoordelingscriteria liggen echter niet alleen op snelheid. Er wordt ook gekeken naar creativiteit, originaliteit, samenwerking en het technische aspect. Een leuke uitdaging dus!

Bij deze teambuildingactiviteit gaan fun, behendigheid en teamspirit hand in hand. Bovendien zijn alle materialen 100% recycleerbaar. Zo dragen we ons steentje bij aan de maatschappij.


Vraag nu meer info aan over

Dynaride
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.