Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

JCVD Gaming


  • Duurtijd: van 2 tot 4 uur
  • Aantal personen: van 20 tot 250 personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

U bent op zoek naar een flexibele teambuilding activiteit – volledig buitengewoon – die in eender welke buitenruimte kan plaatsvinden en de hulp nodig heeft van de “inspecteur” talenten van uw team?

Als professioneel evenementenbureau ontwikkelden wij een surrealistisch scenario van een onderzoek. Hier is het veld:

“Jean Claude Van Damme werd gisteren gespot waar u zich nu bevindt. Vanmorgen, waren er politievoertuigen aanwezig maar er is niets uitgelekt in de pers. U hebt 3 uur de tijd om deze zaak zelf op te lossen voordat de pers het dossier overneemt!”

Met de steun van een geolocatie inspecteur tablet, moeten de teams zoveel mogelijk aanwijzingen vinden. Waaronder de moordenaar, wie zou het kunnen zijn, zijn vrouw Gladys, Benoit Poelvoorde!? Hier stopt het niet, ze moeten ook weten waar en met welk wapen. De aanwijzingen bevinden zich rondom het startpunt. De deelnemers zullen ook voor een bonus activiteiten moeten mee doen geïnspireerd door de fameuse JCVD (wat zal dat wel kunnen zijn!). We gaan er mee ophouden voor we weer alles verklappen.

Immers alle verdachten ondervraagd en aanwijzingen bestudeerd, zal er slechts maar één schuldige uitkomen. Bent u ook benieuwd?

De onderzoekers presenteren hun conclusie en de beste worden beloond! Bovendien, worden de foto en video uitdagingen getoond. De beste krijgen een speciale beloning van JCVD.

Het grote voordeel van dit concept is dat de teams, hoewel concurrente van mekaar, elkaar nodig gaan hebben om tot het ultieme doel te raken: de dader ontmaskeren. Dit spel kan overal plaats vinden: dicht bij een hotel, rond een kasteel, in de omgeving van een conferentiecentrum…


Vraag nu meer info aan over

JCVD Gaming
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.