Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

City Play


  • Duurtijd: van 1,5 tot 6 uur
  • Aantal personen: van 20 tot 450 en meer personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: 50 à 75 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Pursuit Gaming maakt van elke stad en speelbord.

Hoe? Wij gebruiken tablets en specifieke software. Een teambuilding concept die tegelijkertijd cultuur, team cohesie, en een aangepaste gepersonaliseerde inhoud verwerkt en samen zet.

Een teamactiviteit in 3 delen:

BRIEFING. Tijdens het eerste deel van de activiteit, communiceren we de verschillende doelen van de activiteit, de werking van de tablet, de speelzone, de verschillende uitdagingen, enz. Deze briefing kan plaats vinden in een vergaderzaal, in een restaurant, of buiten.

HET SPEL. Dit is uiteraard het belangrijkste deel van de teambuildingdag Tijdens die periode zullen de spelers, dankzij een aangeduid punt op de tablet, zich verspreiden in de stad. Hun doel is om de meeste punten te bereiken door zo veel mogelijk uitdagingen correct te beantwoorden. Deze challenges zijn van verschillende aard, er zijn natuurlijk vragen over de geschiedenis van de historische plaatsen bezocht tijdens hun activiteit, observatie vragen, algemene kennis, puzzles … Maar vooral uitdagingen via foto’s en video’s. Teams zullen originaliteit, durf en creativiteit tonen. Dit kan door onder meer het maken van een fotoroman, het filmen van een bekende film scene…

Het is belangrijk om ons mee te delen welk concept jullie voorkeur krijgt zodat we het bestand helemaal kunnen personaliseren naar jullie bedrijf, wensen enz.

TERUGKOMST VAN DE TEAMS – DEBRIEFING. Op het einde van het spel, zullen de teams terug worden begeleid zijn naar de afgesproken plaats. (restaurant, kantoor..) Wij passen ons aan uw wensen. Eens al de tabletten bij elkaar gebracht, kan onze ploeg de foto’s en video’s verzamelen en sorteren. De beste ervan zullen op scherm bekeken worden. Tenslotte zullen de winnaars bekend worden en hun prijzen worden overhandigd!

We raden alvast aan om dit in uw dagplanning te integreren. Het is in de prijs inbegrepen en zorgt voor een aangename sfeer tijdens het bekijken van ieders dag, en zo de dapperheid van hun collega’s ontdekken. Dit deel veroorzaakt vooral hilariteit.


Vraag nu meer info aan over

City Play
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.