Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Stresskippen Temmen


  • Duurtijd: van 3 tot 4 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 450 en meer personen
  • Waar: Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: 25 à 50 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Stresskippen Temmen is een unieke teambuilding, en stadsspel met veel humor waarbij u een virtuele stresskip 10 schijnbaar onschuldige gewoontes afleert die leiden tot stress en burn-out terwijl u de stad ontdekt met collega’s alsof u een citytrip maakt.

Bij de start worden de teams uitgerust met een een intrigerende SIMPLY HAPPY AT WORK © toolkit en krijgen ze een extra teamgenoot mee: een virtuele stresskip. Op 10 bekende en hidden gems in de stad gaan ze:

  1. teamversterkende opdrachten uitvoeren: petanque toernooi spelen tegen een ander team, chocolade snuiven, grappige anekdotes inschatten, dialect leren spreken, braincrackers, ludieke foto- en filmopdrachten, mysterieuze eindlocatie achterhalen via tips die ze krijgen met goede antwoorden, analyse van een standbeeld dat op het verkeerde been staat, …
  2. hun virtuele stresskip met veel humor 10 simpele trucs aanleren waardoor hij op het eindpunt volledig stressvrij is en zijn kansen op een burn-out tot een minimum zijn herleid. Dit doen we aan de hand van bewezen internationale, psychologische methodes die in een vrolijk jasje zijn gegoten. De nieuwe, goede gewoontes worden aangeleerd op een ludieke manier en af en toe geven de teams hun stresskip een serieuze schop onder zijn kont.

Het doel is dat de deelnemers minstens 1 nieuwe gewoonte onthouden. Hierna hebben ze de vrije keuze om die nieuwe gewoonte in hun eigen leven in te passen of niet. Wie ervoor kiest, de nieuwe gewoonte in zijn eigen leven toe te passen, zal gegarandeerd veel minder stress ervaren en zijn kansen op burn-out significant verminderen.

Steden: Brugge, Gent, Antwerpen, Leuven, Mechelen, Brussel, Kortrijk, Oostende en Ieper


Vraag nu meer info aan over

Stresskippen Temmen
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.