Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Op Volle Toeren. De Foute Quiz!


  • Duurtijd: van 2 tot 6 uur
  • Aantal personen: van 20 tot 400 personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Een spannende muziekquiz, waar sfeer en gezelligheid belangrijker zijn dan de overwinning.

Van het aperitief tot na het dessert, is deze formule de ideale aanzet tot een onvergetelijke feestavond! Elke tafel vormt een team en neemt het tegen elkaar op in 5 spannende rondes. Het verliezende team van elke ronde wordt ‘gestraft’ met een artistieke prestatie gebracht door het volledige ‘verliezende’ team.

Uw Quizmaster van dienst zorgt voor de juiste stemming, terwijl zijn charmante assistente alles mee in goede banen leidt. Een limbo wedstrijd zorgt voor de opwarming !

De vragen en muziekfragmenten worden op grote schermen geprojecteerd, waardoor u zich in een heuse televisie studio waant. Nadien is het stoelen aan de kant en kan iedereen zich verder uitleven op de dansvloer dankzij onze eigen huis Dj. Een interactief concept waarbij fun primeert.

De Ambiance formule!

Dit programma is aanpasbaar aan de door jullie gekozen locatie en kan dus overal plaatsvinden. Wenst u graag een totaal concept: formule, diner inclusief met of zonder overnachting? Wij organiseren evenementen en teambuilding op maat. Voor actie aan onze Noordzee, kunst-& cultuur-ontdekkingen of een leuke stadszoektocht in Gent, Brugge, Antwerpen …Brussel, alles is mogelijk. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.


Vraag nu meer info aan over

Op Volle Toeren. De Foute Quiz!