Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Teamtrophy


  • Duurtijd: van 2 tot 8 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 200 personen
  • Waar: Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: 25 à 50 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Bij een teamtrophy nemen verschillende subteams het tegen elkaar op in een spannende competitie. Via een doorschuifsysteem doorlopen de teams verschillende activiteiten, waarbij ze hun beste beentje voor moeten zetten. Elke activiteit wordt door vaste professionele monitoren begeleid. Elke opdracht bevat een competitie-element. De scores worden door de monitoren bijgehouden.

Op het einde van de teamtrophy wordt de ranking en het winnende team bekend gemaakt. We voorzien een ludieke attentie voor het winnende team.

Welke opdrachten er concreet aan bod komen wordt in onderling overleg bepaald. U kan kiezen voor een hele actieve trophy of voor een mix van avontuurlijke en denkopdrachten. Indien gewenst kunnen we deze proeven ook volledig integreren in jullie bedrijfsfilosofie; Een greep uit de mogelijkheden: Bike & Run, shooting, lage touwenpiste, bamboesjorren, reuzetafelvoetbalspel, waterscrabble, Laser Battle, urban golf,… Het aantal opdrachten dat aan bod komt is afhankelijk van de duurtijd van de trophy en het aantal deelnemers.

Een team trophy is de ideale activiteit om de competitiviteit eens te controleren bij je collega, vrienden, familie. Bij de team trophy gaat het hem niet om de snelheid van uitvoering maar wel over het coördinatie vermogen en de correctheid van de uitvoering. Samen sterk!


Vraag nu meer info aan over

Teamtrophy
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.Andere bezoekers bekeken ook: