Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Codekraker


  • Duurtijd: van 1,5 tot 4 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 100 personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Jullie gaan in verschillende teams de strijd aan om als eerste team de “code” te kraken. Met deze code kan je een verborgen kluis openen! Snelheid, teamwork, communicatie en vertrouwen vormen de sleutelfactoren tot succes in deze game. Deze formule speelt vooral in op het groepsgevoel en is daarom zeer geschikt als teambuilding.

Ieder team ontvangt 2 handheld GPS toestellen, één voor de “navigator” en één voor de code “spotter”. Jullie krijgen ook een print-out van een satelliet opname van de omgeving met aanwijzingen. Na een korte briefing krijgt ieder team een verzegelde omslag met zijn opdrachten. Na een grondige analyse van de satellietkaart en opdrachten werkt je team een strategie uit. Dan volgt een speurtocht doorheen de omgeving op zoek naar de codes.

Het team dat als eerste de verborgen kluis kan vinden en openen krijgt natuurlijk de inhoud.

Code Krakers kan gespeeld worden op onze vaste locaties : Oostende – Gent – Antwerpen – Leuven – Diest – Hasselt – Tongeren of kan op maat gemaakt worden op de door u gekozen locatie, ook in het buitenland.


Vraag nu meer info aan over

Codekraker
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.