Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

GPS City Challenge


  • Duurtijd: van 2 tot 4 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 450 en meer personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Populair GPS-stadsspel met quizvragen, vreemde raadsels, leuke foto- en video-opdrachten én een geheimzinnige Outsider.

Onze professionele begeleider helpt je op weg met de smartphone en het GPS-toestel, waarmee je verschillende locaties in de stad tracht terug te vinden.

Tijdens je interactieve ontdekkingstocht door de stad schotelt de smartphone je vragen en raadsels voor die je samen met je team kan oplossen. De bijhorende hints zoals foto’s, filmpjes en geluidsfragmenten helpen je om de raadsels te ontcijferen. Met je goede antwoorden bouw je een score op voor je team.

Extra punten behaal je door ludieke foto- en video-opdrachten uit te voeren. Dik je score verder aan door de extra bonusopdrachten te volbrengen. Samenwerking en creativiteit zijn aan de orde!

Maar opgelet: er dwaalt ook nog een mysterieuze Outsider rond. Het onderscheppen van de outsider en het tactisch inzetten van de joker, kunnen het verschil maken voor de overwinning. Tijdens het spel blijf je op de hoogte van de scores van de andere teams: spannend!

Je foto’s en video’s komen meteen in je eigen online foto album terecht en vormen de leukste herinnering aan dit team event.

Meertaligheid in het bedrijf? Geen probleem! Je kan dit citygame spelen in het Nederlands, Frans of Engels. Of een combinatie ervan.

Kies jouw favoriete stad: Aalst – Antwerpen – Bergen – Bornem – Brugge – Brussel – De Panne – Diest – Gent – Halle – Hasselt – Ieper – Kortrijk – Leuven – Lier – Luik – Mechelen – Namen – Oostende – Oudenaarde – Sint-Truiden


Vraag nu meer info aan over

GPS City Challenge
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.