Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Het Bondgenootschap: word jij de held in het verhaal?


  • Duurtijd: van 2,5 tot 3,5 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 100 personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Een mysterieuze Outsider terroriseert de stad. Test je speurderskwaliteiten en ga als een echte Sherlock Holmes op zoek naar aanwijzingen die je helpen om de mysterieuze Outsider te ontmaskeren. Je zoekt verschillende locaties in de stad, lost er raadsels op en kijkt uit naar tips die de Outsider achterliet.

De locaties vind je met behulp van een GPS smartphone. De antwoorden helpen je om een “GPS code” te ontcijferen en te activeren zodat je de onbekende in het vizier krijgt op je schermpje. Elke speurdersgroep heeft echter onvoldoende informatie, waardoor het er op aan komt om de ontbrekende informatie van de andere groepen te bekomen: er zal dus onderhandeld moeten worden! Welke antwoorden wissel je uit en met welke groep? Met wie sluit je eventueel een bondgenootschap?

Het Bondgenootschap bevat een hele reeks verrassende spelelementen zoals geheime telefoonnummers, een hulplijn, verborgen aanwijzingen op speciale plekken… die je op het juiste spoor brengen.

Speel dit spel in het Nederlands, Frans of Engels. Of een combinatie ervan.

Kies jouw favoriete stad:

Aalst – Antwerpen – Bergen – Bornem – Brugge – Brussel – De Panne – Diest – Gent – Halle – Hasselt – Ieper – Kortrijk – Leuven – Lier – Luik – Mechelen – Namen – Oostende – Oudenaarde – Sint-Truiden


Vraag nu meer info aan over

Het Bondgenootschap: word jij de held in het verhaal?