Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Djembé & Primitieve Dans


  • Duurtijd: van 1 tot 3 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 60 personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Gedurende een djembé-atelier hebben de deelnemers de mogelijkheid samen percussie te spelen, waardoor een betere ploeggeest ontwikkeld wordt.

Dit atelier bevordert een ontspannen groepsgeest en moedigt een intuïtieve, spontane en persoonlijke aanpak aan : dit draagt bij tot het stimuleren van de persoonlijke creativiteit en tot het verminderen van spanningen in een collectief gestructureerd en gedisciplineerd geheel ! Tijdens de sessie krijgen de deelnemers een djembé en worden zij door professionele animators door een ritmische reis geloodst.

De groep gaat ontdekken hoe zij de groepsgeest kan verrijken dankzij de gezamenlijke djembé-tamtam, het mekaar beluisteren en ondersteunen, de stimulatie van de creativiteit, het verwezenlijken van een groepsenergie, die de samenhorigheid versterkt.

Het djembé-atelier kan gecombineerd worden met een primitief-dansenatelier.

Dit atelier vereist geen danservaring! Op het ritme van de tamboer en de stem van de dansers brent dit atelier ons in een speelse en feestelijke stemming, zoals bij een populaire dansavond.

De primitieve dans is een dynamische en ritmische expressievorm, die beweging, ritme en stemgeluid laat samengaan om een eenvoudig ‘oer’-gebaar te creëren, dat voor iedereen toegankelijk is.

De primitieve expressie hanteert een mengeling van originele Afrikaanse dansen waar zij de energie uit put, en Europese traditionele dansen waaruit zij het regelmatig ritme en de eenvoud gebruikt. De deelnemers worden heel spontaan geleid van ‘we dansen allen in de maat’ naar ‘we dansen allen samen’ .


Vraag nu meer info aan over

Djembé & Primitieve Dans