Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Rally En Ontdekking In Brussel


  • Duurtijd: van 2 tot 4 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 200 personen
  • Waar: Vlaams Brabant, Waals Brabant
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Onze interactieve rally’s lopen door het historische centrum van Brussel, zodat je dit kan ontdekken op een origineel, ludiek, smakelijk en interactief blikveld. Onze ‘Brusselse reizen’ zijn allemaal multi-thematisch en kunnen de Belgische hoofdstad op verschillende manieren profileren: “legendes, grappen en grollen”, “bieren en gastronomie”, “de Brusselse specialiteiten”…

De rally vereist gevarieerde en complementaire vaardigheden van de groepen : observatievermogen, afleidingsvermogen, speurkunst, vragen en activiteiten om en rond de Brusselse geschiedenis, zijn architecturaal patrimonium, zijn folklore en legende, zijn specialiteiten – bier, chocolade, stripverhaal…-, zijn culturele leven, zijn mooie winkeltjes en oude café’s ! Ze verleiden je om specialiteiten van alhier te proeven!

De rally zal je meenemen naar de Beurs, Saint Géry, De Grote Markt, Manneken Pis, de Galerieën van Saint-Hubert.. en misschien een schattenzoektocht tussen de etappes door. Ze eindigt met de ultieme etappe die de vaardigheden en creativiteit van de ploegen combineert!

De parcoursetappes laten de deelnemers kennis maken met Brusselaren en hun doenen laten terwijl zij lokale en artisanale producten kunnen proeven.

De voorgestelde proeven laten de deelnemers architecturale en gastronomische schatten van Brussel-centrum ontdekken en plaatsen en opmerkelijke elementen of anekdotes van de stad herkennen. Sommige proeven worden tot inde puntjes uitgelegd en besproken door de gids.

Profiteer van de capaciteiten en de competenties van alle deelnemers!


Vraag nu meer info aan over

Rally En Ontdekking In Brussel