Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Communicatiedropping


  • Duurtijd: van 2 tot 3 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 30 personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: 25 à 50 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Tijdens deze teambuilding worden de deelnemers op verschillende plaatsen gedropt. Ze moeten trachten een centraal punt te bereiken. Voor elk team zijn er een aantal kritische gegevens die ontbreken zoals een stuk kaart, foto’s, coördinaten van de GPS, een stukje opgenomen film dat een ander team hen dient te beschrijven,…

De deelnemers worden in twee of meer groepen opgesplitst. De groepen leggen elk hun eigen traject af en zoeken elk hun stukje van de gegevens. Onderweg zullen ze met de andere teams contact moeten nemen om enerzijds input te verzamelen en anderzijds om zelf input te leveren. Geen enkel team kan functioneren zonder samen te werken met de andere teams. Hoe vlotter dit gebeurt, hoe sneller de eindoplossing zal gevonden worden.

De deelnemers moeten er uiteindelijk in lukken om tot één oplossing te komen. De communicatie wordt tot stand gebracht via GSM of walkietalkie.

Zeer goede teambuilding omdat de groepen moeten samenwerken aan één doel. De bijdrage van elke subgroep is essentieel om op het einde te lukken. Onderweg kunnen nog enkele teamopdrachten plaatsvinden.


Vraag nu meer info aan over

Communicatiedropping
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.