Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Risk Game


  • Duurtijd: van 2 tot 8 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 450 en meer personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: 50 à 75 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Uw firma speelt een variant op het vermaarde gezelschapsspel Risk. U kan opteren voor een spel op een Europese kaart of voor een Belgische kaart. Indien gewenst, kan u zelfs voor een gepersonaliseerde versie opteren. Hierbij kunnen wij bijvoorbeeld een kaart ontwerpen met uw vestigingen op.

Uw groep wordt verdeeld in 2, 3 of 4 subteams van ongeveer 5 tot 30 personen per groep. Dit aantal kan uiteraard variëren in functie van het totale aantal deelnemers.

Elke groep heeft als doel zoveel mogelijk landen en of steden te veroveren op de kaart. Dit gebeurt door opdrachten te winnen tegen andere teams die op een andere kaart spelen. Gaandeweg komt uw kaart vol pionnen te staan. Het komt er niet alleen op aan zoveel mogelijk pionnen op uw kaart te plaatsen. Het strategisch plaatsen van de pionnen is minstens even belangrijk, want dit levert extra punten op. Op het einde wint het team met de hoogste score op de kaart.

De opdrachten kunnen sterk variëren en worden ingevuld volgens uw doelgroep, budget, de locatie, het seizoen,…

Dit concept is zowel geschikt voor kleine als voor hele grote groepen. Het Risk Game is immers geschikt voor groepen tot een 400-tal deelnemers.


Vraag nu meer info aan over

Risk Game
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.