Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Doe een vuurloop met je Team


  • Duurtijd: van 2 tot 2,5 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 200 personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Syntia organiseert vuurloop teambuildings voor bedrijven. Met haar 15 jaar lange ervaring in het begeleiden van mensen over het vuurpad, komt ze met plezier in jouw team de verbinding en focus versterken.

Een vuurloop is een gebeuren dat je enerzijds doet om je eigen innerlijke kracht te versterken, anderzijds versterkt het de kracht van de groep.

De kracht van vuur

Om over vuur te wandelen is er niets nodig, enkel je volle aanwezigheid bij het gebeuren. Met aanwezigheid bedoelen we klaar, paraat, en betrokken zijn. Het voordeel van vuur is dat het die kracht in je opwekt. Zo kan een team dat eerder weinig of ongecoördineerde inzet geeft alerter worden, een team dat eerder zenuwachtig of niet gefocust werkt, aangesproken worden op samen in één richting te kijken/stappen/werken.

Een unieke voorbereiding

Elke groep zal door zijn unieke samenstelling de vuurstapel anders gaan leggen, waardoor het vuur op zijn eigen wijze zal branden. Op zich is dat al een prachtig schouwspel! De samenhorigheid in de groep groeit.

Afhankelijk van de doelstelling, wijzigt de voorbereiding op de vuurloop. Sommige teams hebben baat aan wat meer tijd bij elkaar, anderen teams hebben dan weer een opkikker nodig.

  • aangevuld met glasloop, arrowbreak, bar-bending
  • oefeningen die vertrouwen en kracht geven
  • een vuurstapel specifiek voor jouw team

Samen grenzen verleggen

Er kan een korte of lange opbouw zijn naar het vuurlopen. Ook deze begeleiding nemen wij op ons. We zijn vertrouwd met het begeleiden van processen. Samenwerking met andere bedrijfstrainers behoort tot de mogelijkheden.

Een belangrijke voorwaarde is wel dat de mensen het met elkaar willen aangaan. Mocht daarin een probleem zijn, komen we graag een tijd met de groep werken in verschillende stappen.

Een aanbod op maat voor jouw bedrijf

We denken met je mee tot de gehele beleving mooi af is. We stemmen af op de drive binnen je groep en de doelstellingen die je wenst te bereiken.


Vraag nu meer info aan over

Doe een vuurloop met je Team
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.