Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Doe een vuurloop met je Team


  • Duurtijd: van 3 tot 8 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 200 personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Syntia organiseert vuurlopen voor bedrijven. Met haar 10 jaar lange ervaring in het begeleidenvan mensen over het vuurpad, komt ze met plezier in jouw team de verbinding en focus versterken.

Een vuurloop is een gebeuren dat je enerzijds doet om je eigen innerlijke kracht te versterken, anderzijds versterkt het de kracht van de groep. Door het vuurlopen samen als groep te doen word je deelgenoot van heel intens en speciaal gebeuren.

Tijdens het opbouwen van de vuurstapel groeit de samenhorigheid in de groep. Elke groep zal door zijn unieke samenstelling de vuurstapel anders gaan leggen, waardoor het vuur op zijn eigen wijze zal branden. Op zich is dat al een prachtig schouwspel!

Om over vuur te wandelen is er niets nodig, enkel je volle aanwezigheid bij het gebeuren. Met aanwezigheid bedoelen we klaar, paraat, en betrokken zijn. Het voordeel van vuur is dat het die kracht in je opwekt. Zo kan een team dat eerder weinig of ongecoördineerde inzet geeft alerter worden, een team dat eerder zenuwachtig of niet gefocust werkt, aangesproken worden op samen in één richting te kijken/stappen/werken. Dit doen met vuur onder je voeten geeft je lichaam een diepe indruk.

Afhankelijk van de doelstelling die de groep heeft met het vuurlopen, wijzigt de voorbereiding op de vuurloop. Zo zal een team dat graag aan ‘samen steviger worden’ werkt, baat hebben aan meer tijd bij elkaar. Een team dat een opkikker nodig heeft, kan dan eerder korter bij elkaar zijn.

Een belangrijke voorwaarde is wel dat de mensen het met elkaar willen aangaan. Mocht daarin een probleem zijn, komen we graag een tijd met de groep werken in verschillende stappen.

We maken, afhankelijk van de doelstelling bij het vuurloopgebeuren, soms gebruik van hulpmiddelen. Deze zijn bijvoorbeeld glasloop, arrowbreak, bar­bending en oefeningen die vertrouwen geven.

We zoeken en puzzelen met je mee tot het geheel mooi af is. We stemmen af op de drive binnen je groep en de doelstellingen die je wenst te bereiken.


Vraag nu meer info aan over

Doe een vuurloop met je Team
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.