Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Workshop Voor Mannen En Vrouwen


  • Duurtijd: van 1,5 tot 5 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 450 en meer personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

FOR MEN

Gespierd, groot, klein, met een baard, kaal, dandy? We nodigen U uit om het historische hart onder de blik van de Belangrijke Mannen te ontdekken. Blikken van gisteren en van morgen; verhalen over de zakenwereld, politiek, cultuur, godsdienst of liefde. We bereiden een programma alleen voor jullie: de mannen die weten waarom… Verschillende formules (sigaar, bier of whisky workshop, barbier, schoenenhandelaar, kleermaken, schoenpoets, horlogemaker, enz.) zijn ter uw beschikking voor een mannelijk moment samen met uw collega’s/vrienden/gezin. Dat mag tijdens een seminarie, een gezinsvergadering, een vrijgezellenfeest ofwel volgens de wandelingsformule in de stad plaatsvinden.

FOR WOMEN

Welkom in de Brusselse jungle! Net als Carrie van de beroemde serie Sex and the City nemen wij de relatie man-vrouw onder de loep. We hebben het zoals Charlotte over kunstgalerijen en hotspots, worden in het spoor van Miranda wegwijs in de zakenwereld en zijn net als Samantha tuk op nieuwtjes over de beau monde en hun favoriete modezaken. Wij hebben het ook over liefde en beroemde geliefden, zoals Rimbaud, Verlaine, Charlotte Brontë… Kortom, een cocktail van liefde, verhalen, ontdekkingen, bijzondere boetieks en anekdotes over de jetset! Verschillende formules (chocolade workshop, ontmoeting met artiesten (stilist, designer, hoedenmaker, juwelier), personal shopper, relooking, make-up techniek, massage, enz.) zijn ter uw beschikking voor een vrouwelijk moment samen met uw collega’s/vriendinnen/gezin. Dat mag tijdens een seminarie, een gezinsvergadering ofwel volgens de wandelingsformule in de stad plaatsvinden.


Vraag nu meer info aan over

Workshop Voor Mannen En Vrouwen
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.