Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Workshop initiatie zeilen en regatta


  • Duurtijd: van 4 tot 8 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 350 personen
  • Waar: Antwerpen, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Een zeilschip runnen vereist teamwork om succes te boeken en de wind gunstig te maken!

Uw genodigden worden, door onze professionele skippers, in een handomdraai ingeleid tot de finesse van de zeilsport, om de vele taken te kunnen uitvoeren en naar het goede doel te varen.

De deelnemers krijgen bij het inschepen een briefing over het zeilen in het algemeen, de verschillende termen, de diverse taken,… waarna de vloot, gezamenlijk, naar de open zee vertrekt.

De professionele schipper die altijd meevaart, geeft alle nodige mondelinge uitleg en laat de deelnemers, onder zijn begeleiding, volledig met de jacht varen. Uw genodigden zullen de zeilen hijsen, overstag gaan, de GPS gebruiken, het roer in handen nemen, rekening houden met stroming, golven, zandbanken,…

Elk team per jacht wordt nog eens onderverdeeld in 3 kleinere teams zodat elke genodigde welbepaalde taken krijgt (roer, zeilen, navigatie). Elke post zal dan correct moeten leren samenwerken en coördineren met de anderen om de boot naar het goede doel te varen.

Er wordt regelmatig van post gewisseld zodat iedereen alles aanleert. In de namiddag (indien hele dag), kan er dan een regatta gevaren worden, een heuse wedstrijd op zee.

Onze zeiljachten zijn minimum 40 voet (12,5 meter), gaan tot meer dan 50 voet en bieden plaats van 8 tot sommigen 10 personen. Zulke boten zullen een pak extra ”cachet” geven aan uw evenement daar deze een stuk groter zijn dan de “gewone” jachten (die meestal maar 8 à 9 meter lang zijn). Ook worden zulke grote jachten niet weersgevoelig en voldoen zij aan de strengste normen om uw personeel, op een zeer veilige manier, en in alle weersomstandigheden een zeer leerrijke ervaring bij te brengen.

Locaties: West-Vlaanderen + Antwerpen + Zeeland + Noord-Franse kust en Engeland.

Indicatieve prijs is vanaf 185€ ex. BTW per persoon.


Vraag nu meer info aan over

Workshop initiatie zeilen en regatta
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.