Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Music Binds – Song creatie: maak jullie eigen CD


  • Duurtijd: van 2 tot 5 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 100 personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Deze workshop bieden we volledig mobiel aan!

Samen plezier hebben en het teamgevoel versterken. Deze onvergetelijke teambuilding workshop combineert snelle creatieve beslissingen met een praktische werkvorm. Kwaliteiten die je zowel op individueel als team niveau zal kunnen benutten. Tijdens de workshop doorlopen we het creatief proces rond het maken van een eigen single. Ons professioneel team van producers, audio engineers, zangcoachen en fotografen begeleiden onze gasten door deze muzikale vraagstukken.

Song Writing : Na een korte inleiding en wat tips van de producer gaan we aan de slag met de tekst. We werken rond een thema om dan de evolutie van woord naar zin, zin naar tekst en van tekst naar passend geheel te zien.

Melodie : Hier ontwikkelen we het muzikale talent. We laten de tekst voor wat hij is en gaan aan de slag met de melodie. We combineren onze beide gegevens en gaan oefenen voor we verder gaan naar het opnameproces.

Recording : Samen met de producer/zangcoach en de engineer gaan we een stap verder in ons creatief proces. Wie doet de lead zang, wie de backings? Kunnen we ene tamboerijntje, shaker of extra gitaarsolo gebruiken? Samen zetten we uw corporate song neer op de band.

Fotoshoot : Van de opnamestudio naar de fotostudio. Onze huisfotograaf zal u wegwijs maken in de wereld van rock-fotografie. Een bandnaam, titel en concept voor uw cover bedenken en dit in de praktijk overbrengen.

Brand new Single : We voegen alle elementen samen en u hebt uw eigen team song. Alles wordt ter plaatse gemixed en gemastered.

Ook andere formules zijn mogelijk met The Corporate Song. Zo kan dit programma perfect worden ingeschakeld als vergaderbreak tijdens een congresdag. The Corporate Song is tevens een perfecte aanzet voor het avondfeest. Gegarandeerd succes op de dansvloer!


Vraag nu meer info aan over

Music Binds – Song creatie: maak jullie eigen CD