Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

The Scottish Trophy


  • Duurtijd: van 2 tot 4 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 250 personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

4000 jaar geleden ontstond deze krachtsport in Schotland. Schotse clans gingen de strijd aan om te laten zien wie de sterkste was. Vandaag de dag is deze “sport” nog ontzettend populair en niet enkel en alleen in Schotland.

Voor we aan de strijd beginnen, worden de teams/clans gevormd en krijgt iedereen een kilt aangemeten. De clanleiders krijgen onder luid gejuich en met doedelzakbegeleiding een warm onthaal.

Waag je kans en strijd met jouw team om de Schotse eer. Afhankelijk van jullie groepsgrootte worden jullie in verschillende clans opgedeeld die de strijd met elkaar aangaan. De competitiegeest komt zeker en vast naar boven! Op het einde van de Games strijden de twee beste clans om de eer in een grote finale touwtrekken of schapendrijven (optioneel).

Ondanks het competitiegevoel staat The Scottish Trophy voor een ontspannen en ludieke namiddag. Wij brengen een ‘corporate’ vorm van de Games. De opdrachten van de Highland Games zijn zo samengesteld dat iedereen op een vlotte manier kan deelnemen : jong of oud, man of vrouw, sportief of minder sportief. We wisselen sportieve opdrachten af met eerder ludieke activiteiten. Een voorafgaande cursus superman of –vrouw is dus zeker niet nodig.

De Games kunnen vrijwel overal plaats vinden. Uiteraard hebben we nood aan een “Highland”, zeg maar een tuin, veld, weiland,…


Vraag nu meer info aan over

The Scottish Trophy