Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

The United States, businessgame


  • Duurtijd: van 2,5 tot 8 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 450 en meer personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

THE UNITED STATES, (team)building a country!

Een bedrijf bestaat veelal uit verschillende teams en afdelingen, ieder gekenmerkt met hun eigen taken en targets. Om hun doelen te bereiken zijn teams echter wel afhankelijk van elkaar. Dit kan soms tot frictie leiden. Met de United States als metafoor (verschillende staten, één land, één doel) ervaren deelnemers dat eenheid voelen en vormen binnen een groep essentieel is. En dat samenwerken iets heel anders is dan samen werken. Samenwerking vraagt om vertrouwen, openheid, grensoverschrijdend denken en een integere afweging tussen het eigen belang en het gemeenschappelijke belang.

The United States is een interactieve teamtraining waarin deelnemers op intelligente en humoristische wijze met elkaar de opbouw van een land gaan verwezenlijken. Verdeeld over verschillende staten vertegenwoordigen ze het volk en vormen zo het landbestuur. Aan hen de taak om het land welvarend te maken en de inwoners zo gelukkig mogelijk. Dit doen ze door de beste voorzieningen aan te schaffen voor hun staat (scholen, ziekenhuizen, wegen, hotels etc.). Echter in hun strijd om de beste te worden zijn de staten afhankelijk van elkaar… dus verenig uw staten en leid het land!

Ga de uitdaging aan om uw staat tot de allerbeste te maken met de meest gelukkige inwoners, maar vergeet niet dat u ook het land vertegenwoordigd. Bent u bereid in noodlottige tijden uw eigen belang opzij te zetten voor het landsbelang om zo het land te redden van een ondergang?

Deze Business Game staat garant voor een markante mix van teambuilding, teamtraining en fun. De unieke en ludieke spelmodellen zetten een dynamische context neer, waarin deelnemers onderling afhankelijk zijn om hun doelen te bereiken. Onderling vertrouwen, grensoverschrijdend denken, heldere communicatie en een resultaatgerichte houding zijn essentieel om de Game goed te doorlopen. Does your team has what it takes?

Opzet: The United States is geschikt voor alle type zakelijke groepen, van profit tot non-profit en van afdelingsniveau tot managementniveau. Het spelmodel staat, maar wij voegen hier graag uw input aan toe om het programma zo goed mogelijk af te stemmen op uw wensen en doelen. Vul het contactformulier in voor meer informatie over de mogelijkheden.

Uitvoer: the United States is mogelijk als totaalprogramma maar kan ook uitstekend ingepast worden als programmaonderdeel van uw vergadering, werkoverleg of kick off event. Dit programma is ook Engelstalig beschikbaar, andere talen op aanvraag.


Vraag nu meer info aan over

The United States, businessgame
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.