Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Workshop Karikatuurtekenen


  • Duurtijd: van 0,5 tot 2 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 50 personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Je hebt vast en zeker op vakantie al eens een karikatuurtekenaar op straat aan het werk gezien. Was je toen ook zo verbaasd hoe zij binnen een paar minuten een knappe maar vooral gelijkende karikatuur op papier kunnen toveren? Het lijkt ontzettend moeilijk maar dat is niet zo wanneer je het leert bekijken door de bril van een karikaturist.

Met verschillende basistechnieken en vooral veel humor, wordt u de kunst van de karikatuur bijgebracht en voor je het weet staat je eerste ‘slachtoffer’ op papier. Een professionele karikaturist zal u helpen om op een positieve manier een karikatuur te maken van uzelf en/of uw collega.

Tijdens een workshop karikatuurtekenen leert u hoe u ‘letterlijk’ op een andere manier naar uzelf en naar uw collega’s kunt kijken. Al met al een actieve en creatieve workshop waar jullie nog lang over na zullen praten.

Tekenervaring is niet vereist, enthousiasme wel! Iedereen steekt er op een leuke manier wat van op en kan lachen om de resultaten van een ander of zichzelf.


Vraag nu meer info aan over

Workshop Karikatuurtekenen
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.