Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Zaken Doe Je Zoo


 • Duurtijd: van 2 tot 8 uur
 • Aantal personen: van 10 tot 450 en meer personen
 • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
 • Gericht op: B2B (Bedrijven)
 • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

ZAKEN DOE JE ZOO, dirigeer de dierentuin!

Ieder team is uniek, een eigen mix van mensen. Een (h)echt team kent en gebruikt elkaars talenten en kwaliteiten. Ontdek met Zaken doe je Zoo de ware aard van het beestje van uw team. Wie zijn de haantjes de voorste van de groep en wie kijkt er liever eerst de kat uit de boom? Wie speelt het spel sluw als een vos en wie gaat er in als een kip zonder kop? Hoe dan ook, u zult zien dat één ieder zijn ei kwijt kan in deze uitdagende businessgame. Zaken doe je zoo is een interactieve teamtraining waarin deelnemers op intelligente en humoristische wijze met elkaar aan de slag gaan en inzicht krijgen in elkaars talenten en kwaliteiten.

Deelnemers worden meegenomen in de metaforische zakenwereld van het dierentuinwezen. De groep wordt verdeeld in vertegenwoordigers van mediapartijen, dierentuinen of safariparken dienen ze alles op alles te zetten om hun doelen te bereiken. De teams moeten met elkaar om tafel om afspraken te maken over het aanwinnen van dieren, de verkoop van televisierechten en de optimale besteding van het marketingbudget. Veelbelovende samenwerkingsverbanden en vlijmscherpe onderhandelingen worden nauwlettend gevolgd door de aanwezige media… een sappige verslaglegging kan niet uitblijven! Zaken doe je Zoo neemt u mee naar de wonderlijke wereld van het dierenrijk en vraagt naast dierlijk instinct ook om een gezonde dosis zakelijk instinct. ©

Een Business Game staat garant voor een markante mix van teambuilding, teamtraining en fun. De unieke en ludieke spelmodellen vormen een dynamische context waarin deelnemers onderling afhankelijk zijn om hun doelen te bereiken. Onderling vertrouwen, grensoverschrijdend denken, heldere communicatie en een resultaatgerichte houding zijn essentieel om de Game goed te doorlopen. Does your team has what it takes?

Opzet: Zaken doe je Zoo is geschikt voor alle type zakelijke groepen, van profit tot non-profit en van afdelingsniveau tot managementniveau. Het driehoeks- spelmodel heeft zijn werking in praktijk bewezen. Maar wij voegen hier graag uw input aan toe om het programma zo goed mogelijk af te stemmen op uw wensen en doelen. Vul het contactformulier in voor meer informatie over de mogelijkheden.

Duur: vanaf 2,5 uur.

Aantal personen: van 8 tot 1000 personen.

Prijs: varieert naar gelang groepsgrootte, programmawensen en locatie.

Het middagprogramma van deze businessgame bestaat uit:

 • Ontvangt met koffie, thee en een lekkernij
 • Zaalhuur
 • Frisdrank tijdens de game
 • Professionele begeleiding
 • Reis- en transportkosten

Een indicatie van de prijs voor een middagprogramma is:

 • € 90,- p.p. bij deelname van 20 personen
 • € 72,- p.p. bij deelname van 50 personen
 • € 66,- p.p. bij deelname van 100 personen

Wij geven u graag een uitgebreid voorstel op basis van uw specifieke wensen.

Uitvoer: Zaken doe je Zoo is mogelijk als totaalprogramma maar kan ook uitstekend ingepast worden als programmaonderdeel van uw vergadering, werkoverleg of kick off event. Dit programma is ook Engelstalig beschikbaar, andere talen op aanvraag.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!


Vraag nu meer info aan over

Zaken Doe Je Zoo
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.